Τα στελέχη της Kavvathas Group παρέχουν τις υπηρεσίες τους τα τελευταία 25 χρόνια στο χώρο των ακινήτων.
Αρχιτεκτονικές Λύσεις, Μελέτες & Κατασκευές

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την επίβλεψη κτηρίων οποιασδήποτε μορφής και χρήσης.

Ανακαινίσεις & Διακοσμήσεις

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση και διακόσμηση ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων.

Εκτιμήσεις & Συμβουλευτική Καθοδήγηση

Μετά από δεκάδες χιλιάδες εκτιμήσεις παρέχουμε την άριστη υποστήριξη σε κάθε πελάτη που επιθυμεί να αξιοποιήσει το ακίνητό του!

360 Μεσιτικές υπηρεσίες & Διαχείρηση Ακινήτων

Η γρήγορη και κερδοφόρα διακίνηση του ακινήτου σας από τη Kavvathas Group, κατόπιν ενός αναλυτικού ελέγχου του ακινήτου.

Εμπειρία & Εγγύηση

Kavvathas Group

Υπηρεσίες της Kavvathas Group

Αρχιτεκτονικές Λύσεις, Μελέτες Κατασκευές & Επιβλέψεις

Η KAVVATHAS GROUP παρέχει 25 χρόνια τις υπηρεσίες της στον τομέα του σχεδιασμού, των μελετών και κατασκευών σε όλη την Ελλάδα με έδρα την Αθήνα.

Αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την επίβλεψη κτηρίων οποιασδήποτε μορφής και χρήσης. Παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας σε συνδυασμό με τη βέλτιστη ποιότητα στη καλύτερη τιμή. Ο τρόπος συνεργασίας καθορίζεται κάθε φορά από τις επιθυμίες του πελάτη, τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου και τις απαιτήσεις του. Οι μηχανικοί μας με βάση την πολυετή εμπειρία τους, την τεχνογνωσία τους και τη σε βάθος γνώση των σύγχρονων υλικών δόμησης, σχεδιάζουν, μελετούν και κατασκευάζουν έργα άρτιου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, απόλυτης λειτουργικότητας  και υψηλής ποιότητας κατασκευής. Για το σκοπό αυτό αναλαμβάνουμε με συνέπεια και ευθύνη όλες τις απαραίτητες μελέτες (αρχιτεκτονικές, ηλεκτρομηχανολογικές, στατικές, πυρασφάλειας, τοπογραφικές, κ.λπ.)

Ανακαινίσεις & Διακοσμήσεις

Τα έμπειρα στελέχη του Interior Design της KAVVATHAS GROUP αναλαμβάνουν την ανακαίνιση και διακόσμηση ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Ανεξάρτητα από το αν το ζητούμενο είναι ολική, μερική ή επιμέρους στοιχείων ανακαίνιση κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων, παρέχουμε λύσεις σύγχρονης αισθητικής  που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη μας και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του εφαρμόζοντας υψηλά πρότυπα ποιότητας και λειτουργικότητας.

Τακτοποιήσεις & Ταυτότητα Κτηρίου

Η KAVVATHAS GROUP διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις τακτοποιήσεις κτηρίων βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, με πληθώρα τακτοποιήσεων κτιρίων τόσο του ιδιωτικού τομέα όσο και τραπεζικών οργανισμών, μεγάλου και μικρού μεγέθους. Λόγω της άριστης γνώσης των στελεχών του τμήματος, της πολεοδομικής νομοθεσίας και της διαρκούς ενημέρωσης τους, εξασφαλίζουμε για κάθε πελάτη μας και πάντα προς όφελος του, την καλύτερη δυνατή και πλέον αξιόπιστη λύση, τακτοποίησης, νομιμοποίησης και κατά συνέπεια αξιοποίησης της περιουσίας του. Επίσης αναλαμβάνουμε την σύνταξη του φακέλου της ταυτότητας του κτιρίου, με την έναρξη της σχετικής διαδικασίας μετά την απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Δίπλα σας στη διαχείριση των ακινήτων σας!

Εκτιμήσεις & Συμβουλευτική Καθοδήγηση

Η εμπειρία των στελεχών μας μετά από δεκάδες χιλιάδες εκτιμήσεις δίνει την δυνατότητα για την άριστη υποστήριξη κάθε πελάτη που θέλει να αξιοποιήσει το ακίνητο του καθώς μπορεί να παρασταθεί με πιστοποιημένη εκτίμηση σε όποια δικαστική διαδικασία ή οπουδήποτε αλλού.

Επίσης η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα εκπροσώπησης κάθε πελάτη ως σύμβουλος τεχνικών θεμάτων σε οποιασδήποτε μορφής επένδυση, ή σε όποια διαδικασία απαιτείται υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα. Επιπλέον παρέχουμε την δυνατότητα σύνταξης έγκυρης και πλήρους εμπεριστατωμένης πραγματογνωμοσύνης για οποιοδήποτε λόγο. Το γραφείο μας διαθέτει συνεργάτες νομικούς, καθώς και συμβολαιογραφική κάλυψη για οποιοδήποτε θέμα χρειαστεί υποστήριξη από τους τομείς αυτούς.

Μεσιτείες & Διαχείριση Ακινήτων

Ο τομέας του Real Estate σας παρέχει τις υπηρεσίες του για την γρήγορη και κερδοφόρα διακίνηση του ακίνητου σας σε συνδυασμό με την ικανοποίηση των απαιτήσεων αυτών που αναζητούν τη βέλτιστη λύση προς ενοικίαση ή αγορά.  Πουλήστε, ενοικιάστε και αγοράστε άμεσα το ακίνητο που επιθυμείτε. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την φωτογράφιση και διακίνηση του ακινήτου σας σε όλες της μεσιτικές ιστοσελίδες καθώς και την εύρεση του κατάλληλου ακινήτου για την επόμενη σας κίνηση.

 

Η KAVVATHAS GROUP στον τομέα αυτόν διαφοροποιείται σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά: προσφέρεται η δυνατότητα από τα έμπειρα στελέχη μας, αξιολόγησης του κάθε ακινήτου οποιασδήποτε μορφής, ώστε να αναλύεται η δυνατότητα ρευστοποίησης ή επένδυσης του, που θα αποσκοπεί στην ασφαλή απόφαση του ιδιοκτήτη και στην σωστή προβολή του ακινήτου.

 

Τα στελέχη μας, διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτόν, λόγω της αξιολόγησης χιλιάδων ακινήτων διαχρονικά, και βαθιά γνώση της πολεοδομικής νομοθεσίας. Η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα σύνταξης φακέλου για κάθε ακίνητο με όλα τα στοιχεία και χαρακτηριστικά του αλλά και τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε να αποκτήσει τη δυνατότητα της σωστής διακίνησής του και προσέλκυσης του μέγιστου επενδυτικού ενδιαφέροντος .

Οι υπηρεσίες μας αυτές έχουν δώσει στην εταιρεία μας την απεριόριστη εκτίμηση και εμπιστοσύνη από όλους τους πελάτες μας καθώς είναι ιδιαίτερες και πολύτιμες.

Οι αριθμοί μιλάνε μόνοι τους...
Χρόνια Εμπειρίας

-

Ολοκληρωμένα Projects

-

Εκτιμήσεις

-

Επικοινωνήστε μαζί μας!